Google Dijital Atölye İle Sertifikalı Eğitim


GoogleDijital Atölye adını verdiği yeni girişimiyle sosyal medyadan, reklamcılığa, e-ticaretten çevrimiçi pazarlamaya kadar pek çok konuda sertifikalı eğitimler veriyor ve bunu tamamiyle ücretsiz olarak gerçekleştiriyor.İş başvurularında gösterebileceğiniz bir sertifikanızın daha olması yada hali hazırda ki işinizde yükselmenize katkı sağlayabilecek bir eğitim ve sertifikaya sahip olabilmek için öncelikle gmail hesabımız ile buradan sisteme giriş yapıyoruz.

Gmail hesabıyla giriş yaptıktan sonra uygulamada eğitim almak istediğiniz alanları seçiyorsunuz. Ardından video dersleri sırasıyla izlemeye başlıyorsunuz.Her dersin sonunda "Bilgini Sına" ikonuna tıklayarak minik bir testten geçip bir sonraki dersi izlemeye başlıyorsunuz.Videoların altında bulunan transkripti görüntüle butonuna tıklayarak video geçen konuşma metnini yazılı olarak görüntüleyebiliyorsunuz.Tabi bunun için öncelikle o minik testi doğru cevaplamalısınız.


Testi geçtiğiniz zaman ise sizi motive eden ve diğer derse başlamaya teşvik eden güzel bir mesaj karşılıyor.Mesajı okuduktan sonra sıradaki ders diyerek hız kesmeden diğer derse başlayabilirsiniz.


Ders ünitelerini içerisinde bulunan etapları başarıyla tamamladıktan sonra bir Konu Değerlendirme Testi yapmanız isteniyor. Tüm soruları doğru bir şekilde cevaplayabilirseniz sanal rozetinizi almaya hak kazanıyorsunuz.


Kazandığınız rozetleri ve derslerde ki ilerlemelerinizi kontrol panelimden görebilirsiniz.Seçtiğiniz konuları izleyip testleri başarı ile geçtikten sonra sertifikanızı alabilirsiniz.
Zaman kaybetmeyin hemen derslere başlayın...

Ali TARHAN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder